Planning

Puppy's

Rasbeschrijving


 

Show

Nieuws | News

Herinnering

Links

 

Contact

 

Gediplomeerde kennel

Ik ben gediplomeerd kennel houder, (het dierenasiel – en pensionhouder diploma / honden- en katten besluit), hetgeen in het kort inhoudt dat ik vakbekwaam ben om een dierenasiel, honden- en kattenpension en kennel of cattery zelfstandig te ondernemen, te starten, te runnen of te beheren. 

Tevens ben ik geregistreerd bij de FCI (Federation Cynologique Internationale) bij de Raad van Beheer, en ben ik lid van de Pekingees- en dwergspaniel club (de officiele rasvereniging van o.a. de Bichon Frise).

Hiermee voldoe ik ruimschoots en in alle opzichten aan de nieuwe Wet Dieren (Besluit Houders van dieren). Ondanks dat er voor mij hiermee diverse mogelijkheden te creeren zijn prefereer ik het om het fokken van onze Bichon Frise honden hobbymatig, en in huiselijke kring en op kleine schaal te (blijven) verrichten. Per slot van rekening zijn zij mijn huisdieren en huisgenoten, en is het leven met mijn honden onveranderd het hoofddoel en mijn liefhebberij.

Het is dan ook vanuit deze passie en niet op de laatste plaats vanuit het verantwoordelijkheidgevoel t.a.v. mijn honden dat ik deze opleiding heb gevolgd.

Ik fok conform het Verenigingsfokreglement van de Pekingees en Dwergspanielclub.